Δασκαλάκης
Εκτελεστικός Διευθυντής, BCA College

Χάρης Δασκαλάκης

Ο Χάρης Δασκαλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981.
Είναι κάτοχος πτυχίου Bachelor (with Honours)  Πολιτικών, Φιλοσοφικών και Οικονομικών επιστημών, από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια της Φιλαδέλφειας, και κάτοχος Master  (with Honours)  από το London School of Economics του Ηνωμένου Βασιλείου στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο και στο Κυβερνητικό δίκαιο.
Έχει ολοκληρώσει τη στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό το 2005 και έχει εργαστεί ως αναλυτής στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος από το 2006 έως το 2008.
Το 2009 ανέλαβε καθήκοντα Executive Director για τα Διεθνή Σχολεία της Ελλάδας και το έτος 2011 ανέλαβε καθήκοντα Executive Director στο BCA College.
Το έτος 2014, ίδρυσε το Athens Tech College, ένα κολλέγιο μηχανικών υπολογιστών που προσφέρει πτυχία Bachelors και Masters σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ, καθώς και την startup  εταιρία "e-ducation" που προσφέρει παραγωγή, εκπαίδευση και εκπαιδευτικά παιχνίδια για e-learning .
Ο κ. Δασκαλάκης είναι εκλεγμένο μέλος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, καθώς και ταμίας του Συνδέσμου Ελλήνων Επιχειρηματιών.
Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες.